vrijdag 9 januari 2009

UFO's

Ik heb vandaag nog meer foto's toegevoegd van de UFO's die ik dit jaar wil afmaken.
Ben al tot oktober gekomen met 1 project per maand, zal als ik alles af wil maken meer dan 1 ding per maand moeten afmaken, want ik heb er nu nog 6 waar ik gaan foto van kan vinden. En als ik boven foto's ga maken vrees ik dat ik misschien nog wel iets vind wat nog niet in de lijst staat.
Maar ik ga door tot de lijst kompleet is, zodat ik zelf ook goed overzicht heb.
In het quiltweekend in maart wil ik in ieder geval ook een UFO mee om flink aan door te werken. ik denk aan de flanel tovertegels die nu bij juli staan, die moet geregen worden en dan kan ik die machinaal doorquilten. Ik wil die uit de vrije hand doorlopend quilten, dus dat word dan een project waar ik lekker aan door kan werken.

I have added a lot of pictures of my UFO quilts in the sidebar (and some very sweet pictures of the kids) I still have tot take pictures of at least 6 more. So I will have to finish more than 1 project if i want to finish them all this year LOL.
Fot now I will stop blogging and start sewing

1 opmerking:

  1. hallo ik zag vrijdag 06-06-2009 tijd was tussen 0.00 0.30 in de nacht vlak bij het spoor bij de ABN bank dit is geen grap ik heb er een foto met me mobiel genomen twee oranje lichten in Sneek

    BeantwoordenVerwijderen