dinsdag 8 juni 2010

scrappen januari 2010

Ik ben niet helemaal tevreden over het vuurwerk in de rechterbovenhoek. Het is niet opvallend genoeg. Heeft iemand een tip hoe ik dat beter zou kunnen krijgen, of wat ik er anders zou kunnen maken zonder dat de LO uit balans raakt. In de rechter kolom van mijn blog vind je de link naar mijn 101 lijst, nummer 31 is een jaarboek scrappen, dit is de eerste pagina van het jaarboek 2010

I am not happy with the upperrightcorner, I think the fireworks don't pop enough. Is there anyone who has an tip, how to make it more pop or another idea for the upper right corner.
On the right side of the blog you can find my day zero list. Number 31 is making a scrapyearbook about 2010, this is the first page for the 2010 year book

6 opmerkingen:

 1. Ik weet het niet. De kaart is gewoon heel mooi. Misschien zou je gewoon wat goed en zulver er door moeten doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What about using some glitter pens?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het vuurwerk een beetje aan de kleine kant. Misschien iets groter maken? En glitter haalt het inderdaad ook wat op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een idee heb ik niet voor je.Ik scrap niet. ( is dat een goede zin?) Ik vind het er mooi uit zien. Heb gelachen om de vorige scrapblz. zo te houden houden jullie van pizza. LOL.
  gr IngridR

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jewels like you have in the center of the snowflakes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een mooie scrappagina maar mischien zou het wat groter maken van het vuurwerk en het gebruik van glitterpennen de boel wat ophalen.
  Leuk dat je meedoet aan mijn candy!
  groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen