maandag 15 maart 2010

tv uitzending / we were on tv!!

De tv uitzending waar ik eerder over schreef HIER staat online, de uitzending was gisterenavond, wij vinden het een mooie uitzending geworden. HIER kan je de uitzending bekijken, het duurt maar 20 minuten

We were on tv last night and now you can watch us online HERE

8 opmerkingen:

 1. Ik heb het filmpje net gezien en ben erg onder de indruk. Zelf ben ik leerkracht met de nodige ervaring met kinderen met een zelfde problematiek als jullie kinderen. Ik denk dat het heel pittig is als je in je gezin meerdere kinderen hebt met deze problemen. Ik denk dat jullie al erg goed bezig zijn met jullie gezin en hoop dat het jullie lukt met de tips verder te kunnen. Ik zou je ook kunnen wijzen op de vereniging Balans, maar misschien kennen jullie die al. (belangenvereniging voor ouders en kinderen met leer- en/of gedragsproblemen)Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo, poe poe poe,heb het filmpje net bekeken. heftige serie,druk leven,moeilijke problemen,maar mooie echte opnames denk ik.En ik ben benieuwd of je dit allemaal ook op de langere termijn gaat kunnen volhouden en hoe dan de avonden zullen verlopen.Hopenlijk brengt het weer? wat rust en gezelligheid in je gezin.Heel dapper ook om zo open en bloot op tv dit te laten zien!
  Succes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net even jullie fimpje bekeken. Poe he, petje af hoor !! Ik vind het ook heel dapper dat je iedereen een kijkje in je leven geeft zo op tv. Ik hoop dat je veel hebt aan alle tips en jullie in een iets rustiger water terecht komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel dapper hoor om je ziel en zaligheid zo bloot te leggen. Hopelijk hebben jullie wat aan de handvaten die je aangereikt kreeg. Fijn gezin heb je trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Marielle, Wat leuk dat je op mijn weblog was! Ik heb daarnet een stuk van jullie tv-uitzending bekeken. Wat goed en dapper dat je dit op deze manier hebt aangepakt. Ik hoop dat het z'n vruchten afwerpt. Succes met alles!!
  En wat wordt je Josephs Coat-quilt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb net het hele filmpje zitten bekijken, wat ontzettend leuk om te zien en wat een lef van jullie om zo op de film te gaan. Ik ben eigenlijk vooral heel nieuwsgierig naar de rest van de dagen. Erg hè? Zo'n half uurtje is zo kort en jullie hebben zoveel meegekregen! Ben benieuwd of je ook al verschil merkt... en heb je nog contact met Filadelfia gehad of is uit deze twee dagen meer hulp ontstaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marielle, via via kwam ik op je blog en heb net dus ook het hele filmpje bekeken. Ik heb erg veel bewondering voor jullie hoe jullie met de kids omgaan. Onze oudste zoon heeft PDD-NOS, dus ik herken best wel wat dingen zoals uitdagen en de structuur die ze zo nodig hebben. Goeie tips gaven ze ook! Ga ik zeker onthouden. Heel veel sterkte en succes met alles hoor! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Mariëlle,

  Net het filmpje gekregen en ik kreeg weer zin om mijn eigen gezin aan te pakken. Kleine dingen negeren en positief te reageren op goede, mooie, leuke dingen van de kinders.

  Zelf hebben mijn man en ik zes kinderen waarvan twee met autisme en één met ADHD. Ik voel met je mee en vond het erg leuk om jullie te zien!
  Super. je verdient een dik compliment!

  BeantwoordenVerwijderen