donderdag 7 januari 2010

Update

We hebben genoten van de kerstvakantie, de eerste week veel gespeeld en geknutseld.
Cathalyn is ook met een quiltje bezig, hier strijkt ze de stukjes vast die ze daarna met een dekensteek heeft geapliceerd. Als het af is komt er nog een foto.
We enjoyed our winterbreak, first week we have played en did some crafts. Cathalyn sarted her first aplique quilt she embroidering it. When she finishes it I will show it again

Na 3 kerstdagen waarin ik veel tijd het gehad om te quilten was de soere jongens quilt op de helft
After 3 days christmas with lots of time for quilting I have finished Nathan his quilt half


Nathan wil zo graag dat hij af is, dat hij zei: zo is het wel groot genoeg ik pas er al onder. Maar ik wil de 2e helft er toch echt ook nog aan maken.
Na de 3 heerlijke dagen zijn we de kamer van de jongens leeg gaan halen en hebben alles geverfd en nieuw behang op de muren geplakt, bedden gekocht via marktplaats en het stapelbed weggegeven. Een kast ook via marktplaat en de kasten voor het speelgoed zijn we bij ikea wezen kopen.
Dit is het uitzicht dat de jongens nu hebben en kijk het is echt behang, gekocht via fotomuur.com 
After those 3 amazing days we started to redecorate the boys room, we painted and have put up new wallpaper and 1 wall has a giant photowall
 


Op 1 januari waren we al vroeg in touw, Abel en ik liepen om 9 uur al vuurwerkafval te verzamelen en om 10 uur kwam Cathalyn ons ook helpen. In totaal verzamelde ze 20 zakken goed voor 20 euro, want de gemeente gaf een euro per volle zak die op 2 januari ingeleverd werd.
On the first day of the new year I helped the kids collect fireworks junk, when you brought that in, you got 1 euro for a bag, the got 20 bags, so the have20 euros

En nu genieten we van het schaatsen en moeten er nog wat laatste dingen gedaan worden op de kamer van de jongens (wat een enorme hoeveelheid zooi bezitten 2 jongens) nog even doorbijten dan heb ik weer quiltijd
And now we can enjoy iceskating and I am finishing the last things in the boy;s room (unbelievabel what a lot of junk 2 boys can have)
2 opmerkingen:

 1. Schaatsen, dat kunnen we hier alleen nog maar op de kunstijsbaan... Wat verlang ik naar echt schaatsen.
  Ik ben benieuwd naar het quiltje van je dochter. De muur van de jongens is super, wat een werk hè, al dat speelgoed uitzoeken?
  Dus Nathan kan niet wachten tot zijn quilt klaar is, heerlijk, zo'n reactie!
  Heb je gezien dat er een volgende stap is voor je Josephs Coat? Hoop dat je snel weer bij bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful!! I really enjoy all of your design and creations!

  BeantwoordenVerwijderen