dinsdag 6 april 2010

Wie kwam er vandaag op bezoek

Vandaag liep het halve dorp uit, voor een bijzonder bezoek
 6 camera ploegen zo'n beetje alle kinderen uit het dorp en nog heel veel meer belangstellende stonden samen te wachten op deze auto

Want wie kwam er met deze auto naar ons dorp...

ZKH prins Willem-Alexander!
Het was voor de  kinderen echt heel bijzonder om de prins in het echt en van heel dichtbij te zien, tijdens de lunch waren ze echt heel opgewonden en konden bijna niet aan tafel blijven zitten van de spanning. De prins kwam om half 2 om de nieuwe keuken van ons dorpshuis te openen en in gebruik te nemen en we hebben hem echt heel goed kunnen zien. het was echt erg leuk.
Gelukkig zijn ze nu weer lekker met de lego aan het spelen en niet meer zo druk als tijdens de lunch

Het persbericht
ASPEREN - Kroonprins Willem-Alexander bezoekt in zijn hoedanigheid van beschermheer van het Oranje Fonds dinsdagmiddag 6 april vanaf half twee het Dorpshuis Eendracht Maakt Macht (EMM) in Asperen. De prins spreekt met het bestuur van het Dorpshuis en krijgt een rondleiding.


Het dorpshuis bestaat al sinds 1889 en wordt verhuurd als zalencomplex. Maar biedt ook ruimte voor het oefenen voor musiceren, bridgen, aquarelleren, vergaderingen en EHBO-lessen. Het dorpshuis is onlangs uitgebreid met een keuken, waar het Oranje Fonds aan heeft bijgedragen

3 opmerkingen:

  1. Zoiets moet je meemaken, wat leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk joh, dat zullen de kinderen nooit meer vergeten, dat ze de prins in hun eigen dorp hebben gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zoooo, en je hebt nog een duidelijke foto ook! Leuk zeg. En ja, ik snap dat ze daar opgewonden van raken en dat ze niet meer op de stoel willen zitten.

    Groetjes en een fijne avond verder!

    BeantwoordenVerwijderen